Portals

Wij bieden verschillende type gameportals aan met elk een eigen doelgroep. Dit doen we met een family-portal, girl-portal, soccer-portal en edu-portal.

Gezamelijke cijfers:

  • Maandelijks een bereik van 15 miljoen unieke bezoekers;
  • Maandelijks meer dan 250 miljoen pageviews;
  • Een verzameling van 11.000 online casual games in verschillende categorieën;
  • Actief in 24 landen.

Family-portal

Deze portals zijn gericht op het gehele gezin, van jong tot oud, van man tot vrouw. Op deze portals zijn casual games te vinden in 8 verschillende categorieën.

Spelle.nl

Mobile Game-portal

Alle gameportals zijn ook te bereiken op smartphones en tablets. Hiervoor zijn spelletjes geselecteerd, die direct zonder te downloaden te spelen zijn (zogenaamde HTML5-spelletjes).

M.Gameitnow.com

Android App Game-portal

Voor iedere gameportal is ook een Android App ontwikkeld. Binnen deze gratis app is het mogelijk om meerdere spelletjes te spelen op je smartphone of tablet.

Girl-portal

De girl-portals zijn gericht voor meiden tussen de 5 en 20 jaar. De nadruk wordt gelegd op Make-up, Dress-up en Service games. Dit zijn namelijk erg populaire games bij meiden.

GameGirly.com

Soccer-portal

De soccer-portal is gericht op voetballiefhebbers. Er is een selectie gemaakt van de beste voetbal games. Ook kunnen de bezoekers gratis het laatste voetbalnieuws lezen.

Voetballe.nl

Edu-portal

Op de edu-portal kunnen kinderen naar hartelust gamen, geheel educatief verantwoord. Geen overmatige reclame of aggressieve spelletjes.

Leerspellen.nl

Waar zijn deze gameportals te vinden?

Nederland:

Verenigde Staten:

Verenigd Koninkrijk:

Duitsland:

China:

Hong Kong:

Spanje:

Portugal:

Brazilië:

Japan:

Polen:

India:

België:

Italië:

Frankrijk:

Liechtenstein:

Belize:

Mexico:

Colombia:

Venezuela:

Ecuador:

Bolivia:

Chili:

Argentinië:

Plox is ook uitgever van 2 grote internetmakelaars

HuisPortaal.nl en Wonex.nl zijn twee online makelaars (beide aangesloten bij de beroepsorganisatie NVM) die woningverkopers en verhuurders een online platform biedt om woningen op alle vooraanstaande landelijke woningsites (zoals Funda.nl) te presenteren en te beheren.